ЗА НАС

Ние

Сме двама добри приятели, единият от България, другият от Холандия, срещнали се по случайност в Оксфорд, Великобритания. И двамата бирени любители, а единият домашен пивовар.

Какво правим?

Дорст не притежава собствена пивоварна, това оставяме на нашите локални партньори. За нас остава вълнението да експериментираме с вкусовете, сезонността и стила на бирата, така че винаги да изненадваме приятно нашите почитатели.

Какво значи Dorst?

В холандския тълковен речник dorst е със следното значение:

dorst (de; m)

  1. behoefte aan drinken (Жажда; желание да се пие)
  2. hevig verlangen (Интензивен копнеж)

Dorst е част от нашата страст да правим бири, които обичаме и които бихме пили сами. Dorst е творчески проект, в който споделяме нашата любов към бирата във всичките ѝ аспекти. Ние вярваме в нашите продукти и затова се опитваме да сме прозрачни и достъпни за всички свои почитатели.

Dorst и теб

Въпреки нашите добри намерения, ние сме млада компания. Ето защо искаме да имаме отворен и добър диалог с теб. Ако сме ти харесали, кажи на приятел за нас, ако пък има нещо, което можем да направим по-добре следващия път, ще се радваме да чуем твоето мнение. Това ще ни помогне да споделим повече бирена любов с всички.